Søg
Close this search box.

SERVICEVILKÅR

Ikrafttrædelsesdato: 25. april 2018
Nordhavn Coffee (ejet af Coffee Supply) (“os”, “vi” eller “vores”) driver webstedet https://nordhavncoffee.com (“Service”).
Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores services og de valg, du har knyttet til disse data.
Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten, accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har udtryk, der bruges i denne fortrolighedspolitik, den samme betydning som i vores vilkår og betingelser, tilgængelige fra https://nordhavncoffee.com.

GENERELLE SALGSBETINGELSER
Disse vilkår og betingelser er kun gyldige for varer og tjenester, der sælges gennem Nordhavn Coffee Roasters ApS (i det følgende defineret som “NCR”) webshop (ncrcoffee.com). De kan nårsomhelst ændres eller opdateres af webstedet, der giver kunderne besked via de relevante kanaler.

OPLYSTE PRISER
Alle priser på de produkter, der vises og er angivet på hjemmesiden, og som præsenterer et tilbud til offentligheden, inkluderer moms og oplyses i danske kroner (DKK). Transportomkostninger er ekskluderet, og de vises ved kassen, inden ordren gennemføres. I tilfælde af stigning eller fald i prisen eller forkert offentliggørelse på hjemmesiden, vil NCR informere kunden om status.

PRODUKTDOKUMENTATION
Du kan finde produktdokumentation og beskrivelser for hvert produkt her på hjemmesiden (ncrcoffee.com). (skal det være www.nordhavncoffee.com?) Al kaffe sælges som hele bønner. Nogle sorter kan også købes som grønne, den ristede kaffe pakkes i en beskyttende atmosfære.

FORSENDELSE
Forsendelse finder sted med et af følgende distributionsselskaber: Post Danmark, Bring Danmark, EU pakker, DHL Express Export, DHL Express Import, DHL Economy Export, DHL Economy Import. Leveringstiden er 1-3 dage (indenrigs), 7-10 dage (international). Vi sender de fleste hverdage. Kafferne ristes mindre end 14 dage før afsendelsesdatoen, men vi sender det altid så frisk som muligt.

RISIKO
Varens risiko overgår til dig som køber af en vare, når den overleveres til PostDanmark.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET
Madvarer (herunder kaffe) returneres ikke. Andre varer returneres indtil 14 dage efter modtagelse. Hvis varerne er intakte, uåbnede og i original emballage, refunderes det fulde beløb. Hvis varen er brugt, fratrækkes værdiforringelse efter vores vurdering. Som kunde er du ansvarlig for de omkostninger, der er forbundet med returnering af varen. Priser refunderes ikke.

Køberen skal underrette os om fortrydelsen indenfor 14 dage efter modtagelsen af varerne, og produktet skal returneres til NCR senest 14 dage efter. (NCR) tilbagebetaler købsbeløbet til kunden indenfor 14 dage efter, at vi har modtaget en meddelelse om fortrydelsen. Dog efter, at NCR har modtaget varerne eller har modtaget bevis for, at kunden har returneret varen, for eksempel en postkvittering.

Varer skal sendes til: Nordhavn Coffee Roasters ApS Skudehavnsvej 13, 2150 Nordhavn, Danmark.

BETALINGER
Det er muligt at betale med Visa / Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling trækkes fra din konto, når varen sendes, undtagen abonnementer, der annulleres den første måned. De angivne priser er inkl. moms og ekskl. fragt.
Efter bestillingen er bekræftet, vil der blive leveret en bekræftelse til den af kunden oplyste e-mail.
(NCR) forbeholder sig ret til at opkræve gebyrer, pris- og korrektionsfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure.

BETINGELSER OG VILKÅR FOR ABONNEMENTER
De månedlige abonnementer afsendes med almindelig post (PostNord) indenfor den første uge i hver måned og er kun tilgængelige i Danmark.

Betalinger sker via automatisk hævning fra abonnentens kreditkort den 1. dag i hver måned, medmindre abonnenten beslutter at opsige abonnementet [læs afsnittet om annullering]. Hvis for eksempel kunden abonnerer i den sidste uge af januar, modtager han den første levering i den første uge af februar.

Du placeres på abonnementslisten, hvis din betaling er behandlet.
Når din betaling er gennemført, modtager du en bekræftelse via e-mail. Hvis du ikke modtager det, bedes du kontakte os på info@ncrcoffee.com.
Det er dit ansvar som kunde, at alle e-mails, fakturerings- og leveringsadresser er korrekte. Det er også dit ansvar at sikre, at alle betalinger foretages inden forfaldsdatoen.
Hvis du skifter kreditkort, er det dit eget ansvar at opdatere dine kortoplysninger ved at kontakte NCR på info@ncrcoffee.com.

ANNULLERING
Abonnementerne fortsætter, indtil de annulleres. Du kan nårsomhelst opsige dit abonnement ved at kontakte din bank eller os på info@ncrcoffee.com.

Abonnenter kan når som helst opsige deres abonnement. Hvis du afmelder dig inden den sidste dag i den aktuelle måned, debiteres du ikke for den måned, og dit abonnement ophører med det samme. Hvis du ikke opsiger dit abonnement inden den sidste dag i måneden, modtager du din kaffe den følgende måned. Betalinger, der allerede er behandlet, refunderes ikke.

VIGTIGT Ved at klikke på “abonner”, accepterer kunden ovenstående vilkår og betingelser.

INDIVIDUEL INFORMATION
Når du besøger ncrcoffee.com (www.nordhavncoffee.com?), kan du opleve, at du skal angive oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, når du tilmelder dig en eller flere tjenester samt bestiller varer. Vi vil aldrig sælge eller på anden måde videregive disse oplysninger uden din udtrykkelige tilladelse. Dine oplysninger er sikre hos os. Medmindre andet er angivet, er disse oplysninger ikke krypteret. Dog er alle data beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte til vores betalingstjenesteudbyder. (NCR) har ikke adgang til dine kortoplysninger. Det kan ske, at vi registrerer din adfærd på vores sider for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Når du besøger vores side, modtager vi ikke-identificerbare oplysninger såsom alder, køn, postadresse. Det gør vi blandt andet for at finde ud af, hvilke af vores produkter, der er mest populære. Hvis du har spørgsmål, bedes du skrive til info@ncrcoffee.com.

SPECIFIKKE BETINGELSER FOR KURSER
Efter registrering og betaling modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Du behøver ikke gøre noget andet og skal bare møde op til kurset. Vores kurser er kun for ikke-professionelle. Hvis du ønsker et kursus for professionelle eller en forelæsning for din virksomhed, bedes du kontakte os på info@ncrcoffee.com. Køb af billetten til kurset kan ikke refunderes, jf. Pkt. Lov om visse forbrugeraftaler § 17. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a. Vi forbeholder os ret til at annullere ved mindre end 3 tilmeldinger.

PERSONLIG INFORMATION
Når du besøger ncrcoffee.com (www.nordhavncoffee.com?),, kan du opleve, at du skal angive oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, når du tilmelder dig en eller flere tjenester samt bestiller varer. Vi vil aldrig sælge eller på anden måde videregive disse oplysninger uden din udtrykkelige tilladelse. Dine oplysninger er sikre hos os. Medmindre andet er angivet, er disse oplysninger ikke krypteret. Dog er alle data beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte til vores betalingstjenesteudbyder. (NCR) har ikke adgang til dine kortoplysninger. Det kan ske, at vi registrerer din adfærd på vores sider for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Når du besøger vores side, modtager vi ikke-identificerbare oplysninger såsom alder, køn, postadresse. Det gør vi blandt andet for at finde ud af, hvilke af vores produkter, der er mest populære. Hvis du har spørgsmål, bedes du skrive til info@ncrcoffee.com

Tak og nyd Nordhavn Coffee.