Søg
Close this search box.
FAQ

ABONNEMENT

Generel administration af abonnement

Du kan administrere de fleste af de parametre, der er beskrevet nedenfor ved at gå til det følgende afsnit på vores side.

Først skal du logge ind på din konto ved hjælp af det ikon i menuen, der forestiller en person, placeret til højre for vores logo. Fra din kontoside kan du se din ordrehistorik og administrere dit abonnement. Find menuen til højre for din ordrehistorik. Klik nu på ‘Administrer abonnementer”.

Hvordan springer jeg over min næste forsendelse?

Efter at have fulgt de skitserede trin i den generelle administrationsdel øverst på denne side i menuen til venstre, skal du klikke på ”Leveringsplan”. Her ser du din næste forventede leveringsdato – og du vil også have mulighed for at ”springe” over forsendelsen.

Hvordan ændrer jeg, hvor meget kaffe jeg modtager?

Efter at have fulgt de skitserede trin i den generelle administrationsdel øverst på denne side, i menuen til venstre, skal du klikke på ‘Administration eller Ændring eller Handling eller Håndtering’ og dernæst skal du klikke på punktet ”Rediger”. Herfra skal du klikke på punktet ”Skift produktmængde”. Du kan nu redigere antallet i dit abonnement. Husk at klikke på ”Gem”, når du er færdig med dine ændringer.

Hvornår sender vi din abonnementsordre?

Så snart vi modtager din første ordre, begynder vi at behandle den, så du kan få den så hurtigt som muligt. Hvis du ønsker det, kan du ændre den dato, hvor vi opkræver betalingen for din næste abonnementsordre. Dette kan gøres ved at følge instruktionerne som nævnt øverst på denne side. Når du er logget ind til dit abonnement, skal du klikke på punktet ‘”Skift næste forsendelsesdato’”. Nu kan du ændre den næste dato, hvor vi opkræver og herefter sender din kaffe.

Bemærk, at hvis du ændrer datoen, træder den i kraft fra næste måned og fremover.

Hvordan ændrer jeg mine faktureringsoplysninger?

Efter at have fulgt de trin, der er skitseret i den generelle administrationsdel øverst på denne side, gå til punktet ”Administration eller Ændring eller Handling eller Håndtering”,hvor du skal klikke på punktet ”Rediger”. Herfra skal du klikke på ”’Opdater betalingsoplysninger”. Efter at have ændret oplysningerne, skal du klikke på ”’Opdater betaling”..

Hvordan annullerer jeg mine faktureringsoplysninger?

Efter at have fulgt de trin, der er skitseret i den generelle administrationsdel øverst på denne side, gå til punktet ”Administration eller Ændringeller Handling eller Håndtering”,hvor du skal klikke på punktet ”Rediger”. Herfra skal du klikke på punktet nederst ”Annullering”. Dit abonnement er nu annulleret.

Vi håber snart at se dig igen!

Hvis du har andre spørgsmål eller noget, som vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os på shop@nordhavncoffee.com