Søg
Close this search box.
om-nordhavncoffee-top

Velkommen til Nordhavn Coffee
– Pionerer inden for Mobilt Kaffekoncept og Mikroristeri
– Håndværk lavet med hjertet. 

Hos os går det gode produkt altid hånd i hånd med den gode service, for altid at sikre den gode oplevelse. Vi tilbyder og bæredygtig kvalitetskaffe, serveret af kompetente baristaer i de omgivelser du ønsker. 

Hos Nordhavn Coffee har vi samlet det hele under en paraply for at kunne stå inde for alle led i mellem den grønne bønne og den færdige kop kaffe.

Historien om det gode event

Vores rejse startede i 2007, hvor vi opfandt den mobile kaffebranche i Danmark og banede vejen for den gode, hurtige kop kaffe, serveret lige der hvor den drikkes. 

Vi konstruerede selv den første trehjulede kaffebil, der ikke kun bragte kvalitetskaffe, men også satte standarden for innovation inden for kaffe og eventcatering. Gennem kompetente og servicemindede baristaer blev budskabet om den gode kop kaffe hurtigt en del af vores identitet. 

Efter at have etableret os som førende inden for mobilt kaffeudsalg, udviklede vi flere andre mobile koncepter for at imødekomme forskellige behov. Vi har altid stræbt efter at være skridtet foran, og vores evne til at tilpasse os har gjort os til foregangspersoner inden for fleksibel og mobil catering med en bæredygtig og kvalitetsorienteret profil. 

Et af vore nyeste tiltag er en elektrisk vogn til indendørs servering, som selvfølgelig giver endnu mere fleksibilitet, men i øvrigt også mindsker aftryk på klimaet. 


Med tusindvis af vellykkede events spredt over hele Nordeuropa, både inden- og udendørs, har vi opbygget en solid erfaring og ekspertise i at skabe mindeværdige øjeblikke. Fra Roskilde Festival til modeshows i København, ingen udfordring er for stor! 

Vores engagement i eventverdenen forbliver stærkt, og vi fortsætter med at levere – og blive bedre til – enestående oplevelser for vores tilfredse kunder. 


Vores arrangement 

Historien om det gode event

Vores identitet ligger ganske vist i Københavns Nordhavn, men for at nærme os byen har vi åbnet egen cafe i indre by. Her stræbes efter at præsentere de bedste sider af kafferne, komplimenteret med lette caferetter og særarrangementer. Baristaerne er uddannet hos os og kan svare på alle spørgsmål om kaffe og anbefalede bryggemetoder. Cafeen er åben, men kan også bookes til private arrangementer til mindre selskaber.

Kafferisteri

I 2014 besluttede vi at åbne vores eget kafferisteri. Beslutningen kom af et stigende behov for kaffe til vores events, men da efterspørgslen voksede valgte vi at åbne for salg, først til virksomheder og siden også private.

Risteriet er sidenhen vokset og har udviklet sig, men forbliver en platform for resten af virksomheden. Al kaffen ristes i små portioner og pakkes efterfølgende i hånden. Hver dag sender vi pakker til hele verden med god friskristet kaffe, ristet efter unikke profiler, der løbende udvikles efter bønnernes potentiale. Derved sikres en høj kvalitet og bevidsthed om det gode produkt.

Vores risteri betjener både private abonnenter og erhvervskunder og har etableret sig som en kompetent spiller blandt mikroristerierne i Københavns kaffemiljø.

Vi er stolte af at levere 100% og socialt bæredygtig kaffe af højeste kvalitet fra hele verden.

 


“En god kop kaffe med ærlig og ren samvittighed.
Vi forpligter os til at arbejde for at fremme bæredygtighed og kvalitet. Kaffen købes kun fra producenter og kun fra kooperativer som aktivt arbejder for lokal bæredygtighed, uddannelse og ligestilling. Kaffen ristes selvfølgelig efter den gode smag, men også med fokus på at effektivisere og minimere energiforbrug

Velkommen til Nordhavn Coffee –
Hvor lidenskab for kaffe og engagement i at skabe mindeværdige øjeblikke forenes”